Általános hírek

Petörke portéka (2011-06-15)

Petörke portéka 

BÁRDUDVARNOKON termelői piac alakul Petörke-portéka néven. A Petörke-tó partjára várnak a szervezők minden olyan termelőt, aki szívesen árulná saját termesztésű zöldségét, gyümölcsét vagy virágát. De saját készítésű mézet, lekvárt, savanyúságot, szörpöt, bort, befőttet, tejtermékeket, sajtot, kenyeret, süteményt is kínálnának a termelői piacon.

SZÍVESEN LÁTJUK még a kézműveseket is – tudtuk meg Mester Balázs polgármestertől -, akik színesítenék a kínálatot. Várunk fazekast, kosárfonót, mézeskalácsost, nemezelőt, bőröst, gyertyást, szappanost.

Várjuk ugyanakkor a bolhapiac szerelmeseit, hiszen ami egyiknek kacat, az a másiknak kincs. Ki lehet pakolni játékot, ruhát, könyvet, alkatrészeket, berendezési tárgyakat, cipőt, újságot, régiséget. S persze várjuk a vásárlókat, akik szeretnének bevásárolni, nézelődni, téblábolni, kíváncsiskodni, kóstolgatni, kérdezősködni, vagy finomságokkal jóllakni.

MESTER BALÁZS hozzátette: a piacozás emellett remek alkalom arra, hogy csodaszép környezetben töltsük az időnket, hogy találkozzunk a barátainkkal, hogy új ismeretségeket kössünk, hogy beszélgessünk egymással, hogy sétáljunk egyet a tóparton,hogy a gyerekek bogarásszanak a réten, hogy mindannyian jól érezzük magunkat.

AZ ELSŐ PIACNAP pünkösd szombatja, a bárdudvarnoki Petörke-völgyben. Ezután minden szombat délelőtt 8-tól 12 óráig pakolhatnak ki, az asztalról maguknak kell gondoskodniuk. Helypénzt nem szednek.

Forrás: Somogyi Hírlap

A kategória további hírei

Eseménynaptár

h k sz cs p sz v
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             

Hírlevél

A fel- vagy leiratkozáshoz kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Feliratkozás

Leiratkozás